benieuwd naar resultaat

Reviewed by Lucia In Groet nh | 06-02-2018
Net 1 week begonnen met de kuur. Smaakte prima. Heb nog geen resultaat gemerkt. Maar ik ben ook pas 1 week begonnen. Ga in ieder geval minstens 4 weken proberen

Tevreden

Reviewed by L.V In Breda | 25-01-2018
Geen instant effect, maar na een kuur van enkele weken zie ik weldegelijk resultaat, fijn

Werkt echt

Reviewed by Mom & beauty addict In Veldhoven | 24-04-2017
Ik was sceptisch in het begin, maar uit nieuwsgierigheid toch maar aan een kuur begonnen..... Ik merk nu dat mijn huid echt verbeterd is, hij is beter gehydrateerd en straalt echt. Zo blij dat ik dit product gevonden heb :-) het is niet erg goedkoop maar gezien de ingredienten en resultaat wel helemaal waard voor mij

Mooie jongere huid

Reviewed by Sarina In Arnhem | 10-04-2017
Al na 4 weken merk ik een duidelijk verschil in de spiegel: de fronsrimpel op mijn voorhoofd en de lijntjes om mijn ogen zijn minder zichtbaar. Ik blijf dit product verder gebruiken

Fijn product!

Reviewed by Sarah In Amsterdam | 22-03-2017
Mooi resultaat! Rode vlekjes en lijntjes werden minder zichtbaar. Daarnaast smaakt het ook nog erg goed

Goed resultaat

Reviewed by Lieke In Eindhoven | 20-03-2017
Een paar maanden geleden gestart met de kuur en het resultaat mag er wezen. Fijn dat het zo goed wetenschappelijk onderbouwd wordt.

Collageen boost

Reviewed by Laura In Amsterdam | 20-03-2017
Fijn product om 's morgens de dag goed te beginnen!

Topproduct

Reviewed by Dominique In The Hague | 20-03-2017
Echt een topproduct. Al na een paar weken zie je dat je huid mooier aan het worden is. En grappig genoeg was ik niet de enige die het zag! Haar en nagels gingen er ook op vooruit trouwens.

beauty must have

Reviewed by karen m In eindhoven | 25-01-2017
gestart met een kuur enkele weken geleden en ik kijk ondertussen iedere ochtend uit naar mijn dagelijkse beautyshot. Lekkere smaak, voel me top en mijn huid ziet er frisser uit

frissere look

Reviewed by Jolanda In Amsterdam | 19-01-2017
Ik word dit jaar 50, mijn huid roept om extra collageen. Vooral ’s morgens kan ik wel wat extra verzorging gebruiken. Op zoek gegaan naar meer kwaliteitsproducten en kwam bij dit product uit. Geen meteen effect maar na enkele weken ziet mijn huid er wel jonger en vooral frisser uit. Heerlijke opfrisser na een stressvolle tijd

Minder droge huid

Reviewed by Anita In Amsterdam | 19-01-2017
Gehoord op TV en onlangs gekocht in de apotheek. Heb door de jaren last van droge huid en cremes werken vaak niet voldoende of zeer tijdelijk. Dit product heeft wel al duidelijk geholpen, heel blij mee! Ook leuk het versterkende effect op mijn haar en nagels

uitstekend product

Reviewed by Cynthia In Rotterdam, Netherlands | 01-11-2016
Zeer goed resultaat, maakt mijn huid gladder en voller. Erg tevreden met het verschil!

Schrijf je eigen recensie

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality Rating