Pers

Pure Gold Collagen Drink- Review

Gold-collagen

'' Hebben jullie mijn review over het collagen gold sheetmasker al gelezen? Dat was een fijn masker! En van hetzelfde producent komt ook de Pure Gold Collagen drink. Ik kreeg maar liefst 3 dozen opgestuurd, goed voor 3 maanden gebruik. In eerste instantie vroeg ik mij af hoe ik dat allemaal weg moest krijgen. Nou, dat was geen probleem! Lees maar verder!

Drinkbare collageen is nu helemaal hip. Volgens mij begon ooit een BN’er ermee begonnen en toen vond ik dat interessant maar ook best een beetje eng. Onzin natuurlijk, als hardcore supplementen-slikker vind ik dat je sommige vitaminen en mineralen beter in capsulevorm kan nemen, omdat er (in mijn geval) niet tegenop te eten is om aan mijn dagelijkse vitaminebehoefte te komen, zelfs als ik super gezond eet. (Mijn darmen nemen niet goed alle gezonde stoffen op)

GOLD COLLAGEN® PURE is een vloeibaar supplement ontworpen om de huid van binnenuit te voeden. Het haalde haar inspiratie uit vernieuwende technologie uit Japan en is ontwikkeld om de eerste signalen van huidveroudering tegen te gaan. Het product stimuleert de huid om er beter, jonger en gezonder uit te zien, evenals haar en nagels.

MINERVA Research Labs ontwikkelde GOLD COLLAGEN® PURE in samenwerking  met  Europese  wetenschappers.  GOLD  COLLAGEN®  PURE is een gepatenteerde, suikervrije melange van gehydroliseerd collageen, hyaluronzuur, mineralen en antioxidanten dat resulteert in een vloeibaar beautysupplement met maximaal effect.

Het kant en klare drankje met frisse perziksmaak werd gemaakt als antwoord op de alsmaar groeiende behoefte naar een meer natuurlijke, effectieve en betrouwbare anti-ageing oplossing. GOLD COLLAGEN® PURE is op zichzelf al indrukwekkend maar kan ook goed in een bestaand beauty regime worden opgenomen.

Hoe werkt het?

Collageen is een belangrijk en structureel eiwit in de huid. Het speelt een sleutelrol in de structuuropbouw van cellen, weefsel en organen, en versterkt de huid voor een langere levensduur. Daarnaast is collageen verantwoordelijk voor het gladde en volle aanzien van een jonge en gezonde huid. Als we ouder worden, vermindert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur langzaam aan wat zorgt voor verminderde hydratatie van de huid en een doffig aanzien, hetgeen de tekenen van ouderdom versnelt.

De unieke hydraterende eigenschappen van hyaluronzuur gecombineerd met de hoogste kwaliteit bioactieve collageen peptiden in GOLD COLLAGEN® PURE geven de beste ondersteuning voor huidcel regeneratie en hydratatie. Dit resulteert in toegenomen gladheid en een vermindering van het aanzien fijne lijntjes en diepe rimpels in zes weken [...]'' Klik hier om het volledige artikel te lezen.