Pers

Gold Collagen Hydrogel Mask

Gold-collagen

"Dat ik dol ben op maskers, kunnen de meeste van jullie wel weten. Een jaar geleden moest ik niks van sheet maskers weten, maar dit is inmiddels wel veranderd. Geen gedoe met het opsmeren en er weer afhalen. Ik ontving het Gold Collagen Hydrogel Mask en had gelijk al zin om deze te proberen. Als je net zo dol bent op sheetmaskers als dat ik ben, dan raad ik je zeker aan om deze review te lezen. Er is namelijk net iets anders aan deze maskers, iets dat mij erg verrast heeft.

GOLD COLLAGEN HYDROGEL MASK

Alleen al van de verpakking van de Gold Collagen Hydrogel Mask werd ik blij. Wat een prachtige vormgeving! Sowieso heb ik al een zwak voor wit en goud, dus hier werd ik erg gelukkig van. Dit masker is speciaal voor de vermoeide huid. Het masker beloofd vooral te hydrateren en verbeterd daarbij ook het textuur van je huid. Dit word nog eens afgemaakt met een mooie glow. Na het gebruik heb je weer een ‘healthy-looking’ huid, die heerlijk zacht aanvoelt. In dit masker zitten verschillende ingrediënten, die ik hier kort ga benoemen.

☾ Parel extract – een bron van antioxidanten
☾ Hyaluronzuur – maakt de huid voller en laat de huid er gezonder uit zien
☾ Rode Alg & Tea tree – een botanische mix die zorgt voor een frisse en gehydrateerde huid
☾ Glycerine – helpt het vochtbalans van je huid te behouden

Toen ik het doosje opende, werd ik blij verrast. Ik had verwacht dat er één masker in zou zitten, maar dit waren er vier. Stuk voor stuk zitten de maskertjes verpakt in een mooie witte verpakking. Je voelt de substantie er al een beetje doorheen en die voelt een stuk dikker aan dan de meeste maskertjes die ik geprobeerd heb. Oh wat was ik hier benieuwd naar!

DE WERKING VAN DE GOLD COLLAGEN HYDROGEL MASK

Het masker is geformuleerd met Parel Extract, van de zoetwater parel Pinctada martensil. Dit is een bron van antioxidanten. Aan dit masker is ook hyaluronzuur toegevoegd, van nature is dit al in de huid aanwezig. Dit masker beloofd te hydrateren en doet dit door middel van vocht vast te houden, waardoor je huid er voller en gehydrateerder uit komt te zien. Een mix van Rode Alg en Tea Tree, zorgt voor een fris en gehydrateerd gevoel. In dit masker zitten geen schadelijke ingrediënten zoals parabenen en sulfaten.

HET AANBRENGEN VAN HET MASKER

Toen het eindelijk tijd was om het masker aan te brengen was ik verbaasd. Ik had een echt sheetmasker verwacht, maar dit was meer een soort jelly sheet. Het masker bestaat uit twee delen, wat ik zelf erg handig vind. Normaal is een sheetmasker iets meer papier achtig, maar dat is bij dit masker totaal anders. De makers van dit masker heeft hun kennis van de huid gebruikt om dit masker te ontwikkelen. Het masker bestaat uit speciaal wateroplosbaar bio-matrix, dat aanvoelt als een tweede huid. Dankzij deze speciale technologie smelt het masker zodra het de lichaamstemperatuur bereikt. Op die manier komen de actieve ingrediënten vrij in de huid om de glans en hydratatie te herstellen.

THAT FEELING

Eenmaal het masker aangebracht op mijn gezicht, was ik gelijk van mening dat dit het fijnste masker is die ik tot nu toe heb gehad. Op het gebied van sheetmaskers dan. Het gevoel van een soort mega jelly maskers op je gezicht is zo gek, maar zo fijn! De twee delen blijven goed op z’n plaats zitten, iets waar ik zelf vaak naar kijk bij dit soort maskers. Niks is vervelender dan twee millimeter bewegen en je masker ligt alweer naast je [...].''

Klik hier om het volledige artikel te lezen.