Pers

Ga die herfstdip te lijf met Gold Collagen!

Gold-collagen

'' Wie heeft er niet last van? Een herfstdip. De blaadjes vallen van de bomen, het wordt kouder, het regent meer en je voelt je wat down. Je kunt zeker wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Maar wat? Vitaminepillen? Kan. Gezonder eten? Zeker een goede optie! Maar voor een extra boost kun je ook Gold Collagen gebruiken!

gold collagen

Door mijn OCPS (obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis) ben ik enorm vatbaar voor bijvoorbeeld die welbekende herfstdip. Ik probeer er van alles aan te doen, maar voordat ik het weet is het weer zover. Nu ben ik de Cold Collagen tegen gekomen en die beweert dat het een herfstdip tegen gaat, je huid helpt te verbeteren, je rimpels en fijne lijntjes vermindert en je een zichtbaar jongere huid krijgt. Oke, wie wilt dit nu niet? Nou, ik wel, dus op naar de test!

Wat is Gold Collagen?

Kort gezegd is het eigenlijk vloeibaar collageen in een flesje met vitamines en mineralen. Gold Collagen zegt dat 1 flesje per dag helpt tegen het ouder worden van de huid door de elasticiteit en hydratatie te bevorderen, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en het verbeteren van je haar en nagels. Verder krijgt je energieniveau een flinke boost door de aanwezige vitamines zoals o.a. B6 en C. Je huid wordt als het ware dus van binnenuit verzorgt en aangepakt.

Ingrediënten zijn o.a. Collageen, hyaluronzuur, glucosamine, bernagie-olie, N-acetyl-D, piperine, zink (behoud van normale huid, haar en nagels), koper (ondersteunt normale pigmentatie van de huid en haar), Biotine, Vitamine C (draagt bij aan normale collageenvorming van de werking van huid en kraakbeen), Vitamine E (ondersteunt de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress) en Vitamine B6 (draagt bij aan normaal energieleverend metabolisme en vermindert de vermoeidheid).

Ik sta wel een beetje sceptisch tegenover dit soort voedingssupplementen. Werkt het nou echt of is het gewoon een mooi verkooppraatje? Testen dus maar.

Ik ben 1 flesje per dag gaan gebruiken (dit is ook de aanbevolen hoeveelheid) en dat elke ochtend. Voordat we verder gaan wil ik er wel even bij zeggen dat ik de smaak niet enorm lekker vind. Het smaakt wat aan de zure kant. Maar het is verder goed te haggelen hoor! Ik zeg maar zo: zachte heelmeesters maken stinkende wonden! De eerste week merkte ik eigenlijk helemaal niets. Maar daarna voelde ik mij wel wat beter in mijn vel zitten. De herfstdip leek wel op een laag pitje te staan. Zou het komen door Gold Collagen of gewoon door mezelf? Tja, dat is voor mij dus ook een vraag.

Verder ben ik dit jaar 40 geworden (O.M.G.!!), maar ik ben gezegend met een vrij gave huid en bijna geen rimpels (thank you mama!). Daar zag ik dan ook niet heel veel verbetering in, na gebruik van Gold Collagen. Maar ik merkte wel dat mijn nagels beter groeide en minder snel braken. Ik ben er wel van overtuigd dat dit komt door de Gold Collagen. Normaal heb ik namelijk hele broze nagels die snel afbreken [...].''

Klik hier om het volledige artikel van Kiki's Kloset te lezen.