Pers

Een vochtboost voor je huid! Gold Collagen Mask- Review

Gold-collagen

'' Gold Collagen mask, dat klinkt heel luxe, maar voelt ook heel luxe aan! Ik kreeg deze fijne sheetmaskers thuis en heb ze voor jullie getest!

Over het  Gold Collagen Hydrogel Mask

Het sheetmasker van Gold Collagen bevat een speciaal wateroplosbaar biomatrix die als tweede huid aanvoelt en smelt zodra die de lichaamstemperatuur bereikt. Daarnaast bevat het masker een parelextract van de zoetwaterparel, die een uitstekende antioxidant is. Het masker ondersteunt de huid door vocht vast te houden en helpt die er voller en gehydrateerder uit te laten zien. Maar dat is natuurlijk niet alles. In een halfuur tijd ziet je huid er stralender, jonger en gladder uit.

 • Verbetert de huidhydratatie
 • Bevordert een stralende huid
 • Helpt een ongelijkmatige teint en pigmentatie te verminderen
 • Helpt zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen

Actieve ingrediënten

 • Parelextract van de zoetwaterparel pinctada martensii, een goede bron van antioxidanten die de huid laat stralen en beschermt tegen milieu-invloeden die een droge huid veroorzaken.
 • Hyaluronzuur, van nature aanwezig in de huid, ondersteunt het vochthoudend vermogen, waardoor de huid er vol en gehydrateerd uitziet.
 • Botanisch complex, een krachtige mix van botanische antioxidanten waaronder extract van groene thee en bladextract van Houttuynia Cordata, dat de huid hydrateert en beschermt tegen oxidatieve stress.
 • Glycerine ondersteunt de huid om vocht aan te trekken en te behouden.
 • Bevat GEEN parabenen, GEEN triclosan, GEEN sulfaten, GEEN ftalaten.

Gebruik

Breng éénmaal per week ‘s ochtends of ‘s avonds aan op een schone, droge huid, bij voorkeur na reiniging of scrub. Laat 30 minuten inwerken. Voor betere resultaten, gebruik het masker in combinatie met een schoonheidssupplement van Gold Collagen om uit huid van binnenuit te voeden.

 1. Reinig en droog het gezicht grondig
 2. Open een zakje, verwijder de folie van het masker
 3. Breng het bovenste en dan het onderste masker aan op het gezicht en laat 30 minuten inwerken
 4. Verwijder het masker voorzichtig
 5. Masseer het resterende vocht voorzichtig met uw vingertoppen op het gezicht totdat het volledig geabsorbeerd is

De verpakking bevat 4 zakjes. Ieder zakje bevat 1 masker.

Wat vind ik ervan?

Ik had stiekem verwacht dat het masker een gouden kleur had, maar het ziet eruit zoals de meeste sheetmaskers. Dit masker voelt wel steviger aan.Het grote voordeel van sheetmaskers is dat je het niet hoeft af te spoelen, zoals bij kleimaskers. Sterker nog, wat er achterblijft op je huid mag je lekker inmasseren.

Dit sheetmasker bestaat uit 2 delen, een deel voor de bovenkant van je gezicht, een voor de onderkant.

Het voordeel is dat je het masker iets beter kan plaatsen, alhoewel ik bij het openen wel even moest frutten om de glibberige maskers eruit te halen. Maar dat mag de pret niet drukken. Het masker blijft mooi op zijn plek zitten, je kan ondertussen lekker naar een film of serie kijken [...]''. Klik hier om het volledige artikel te lezen.