Uncategorized

Summer Musthave: Gold Collagen Hydrogel Mask

Gold-collagen

"Heb je net even wat te veel zon meegekregen dan je huid je lief is? Of ben je gewoon op zoek naar een verwenproduct wat je huid een boost geeft? Met deze hete dagen waarbij zelfs de binnentemperatuur richting de 30 graden oploopt is het geen overbodige luxe om je huid even extra te verwennen. Dit Gold Collagen Hydrogel Mask is hiervoor perfect!

Het masker komt in een handige verpakking waarin 4 losse sheet masks zitten die bestaan uit een in water oplosbaar bio-matrix dat als een tweede huid aanvoelt en zit bomvol actieve ingrediënten. Zo zitten er antioxidanten in, hyaluronzuur, parel-, groene thee en rode algenextract en arginine. Het geheel heeft verschillende voordelen voor de huid:

– het masker hydrateert, verzorgt en verzacht
– geeft direct een meer stralende huid
– vermindert roodheid.

Dit is weer zo’n product wat is geïnspireerd op Aziatische skincare. Ze zijn daar echt veel verder qua technologie en het gebruik van bepaalde actieve bestanddelen en ik ben dan ook erg blij met dit hydrogelmasker vol mooie ingrediënten. Er zitten trouwens geen parabenen, ftalaten, sulfaten of alcohol in en hiermee is dit masker zeker ook geschikt voor de gevoelige huid."

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Gold Collagen Hydrogel Mask Gold Collagen Hydrogel Mask