Pers

Review: Pure Gold Collagen

Gold-collagen

''Vorig jaar ben ik 30 geworden. Dat was pijnlijk. Dramatisch. Verschrikkelijk. Ik ben een week naar Londen gevlucht om onder te duiken voor eventuele 'surprise parties'. Nu bijna een jaar later ben ik wel aan het idee gewend. Ik was bang dat het verval als een bom in zou slaan na mijn dertigste maar dat viel gelukkig wel mee, ik moet af en toe nog steeds mijn legitimatie laten zien als ik alcohol koop, yay! Een gezonde en fitte levensstijl draagt vast ook bij aan een jongere uitstraling máár alle beetjes helpen. Daarom leek een maand Pure Gold Collagen testen me helemaal geen slecht idee. 30 maanden jonger in 30 dagen misschien? Wie weet! [...]

Mijn moeder stuurde me gelijk na het plaatsen van de eerste foto en aankondiging van de test op Instagram, een berichtje of ik de test niet toevallig aan haar wilde uitbesteden. Zij was van mening dat zij de kuur harder kon gebruiken voor haar rimpels. Tja, sorry mam, maar voor een representatief oordeel wilde ik het toch echt graag zelf ervaren!

De vormgeving van het product is wat mij betreft erg mooi en aantrekkelijk. Alleen bij het zien van de leuke flesjes was ik al enthousiast! Bij het opendraaien van flesje numero één steeg de zoete geur me even naar het hoofd. Héél zoet. Maar hey, ik hou van zoet dus ik vond het eigenlijk best lekker! Een fruitige smaak, ik kon niet helemaal ontdekken wat voor smaak maar volgens de website is dit dus perzik/passievrucht.

"Foodie" als ik ben heb ik natuurlijk wel de ingrediënten en voedingswaarden aan een klein onderzoekje onderworpen. Gold Collagen bevat in ieder geval geen suiker en geen gluten. Een flesje bevat 22 kcal.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

GOLD COLLAGEN® PURE - Laura's Supervood