Pers

In de test: Pure Gold Collagen

Gold-collagen

''Hoihoi! Kan jouw huid ook wel een kuurtje gebruiken dat je huid weer een enorme boost geeft? De kuur heeft iets wat wij allemaal willen, een stralende huid, haar en nagels en het verminderen van nieuwe rimpels. Ik heb thuis het testpanel ingeschakeld (thankyou mum) en vandaag alvast een voorproefje van wat je over een maand kan verwachten. Kijk je mee?

Op dit moment is mijn moeder dus bezig met deze kuur van Pure Gold Collagen. Het is een kuur van 30 dagen waarvan je 10 flesjes in een doosje hebt. De flesjes bevatten 50 ml vloeibaar voedingssupplement met collageen, bermagie-olie, hyaluronzuur, N-aetyl-D-glucosamine, piperine, vitaminen en mineralen met zoetstoffen. Een combinatie van collageen en supplementen die speciaal zijn ontwikkeld om een aantal dingen voor jou te doen, namelijk:

  • Bevordert een zichtbaar jongere huid;
  • Ondersteunt de huidelasticiteit en -hydratatie;
  • Helpt haar en nagels mooi te houden;
  • Vermindert nieuwe rimpels en fijne lijntjes.

Dit zijn de redenen waarom je dit product zou moeten testen of dat het misschien een idee is om te gebruiken. Het is dan een kuur van 30 dagen, waarbij je elke dag een flesje op moet drinken. Een simpele stap in je routine die voor een mooi resultaat moet zorgen.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

GOLD COLLAGEN® PURE - Suzanne Elisa