Pers

In 6 weken een strakkere huid

Gold-collagen

''Zo een 2 maanden geleden mocht ik mijn huid laten testen. Dit om te kijken hoe de staat er van was, en of het verbeterd kon worden met Pure Gold Collagen. Ik deed de test! [...]

Joh, ik probeer alles. Helemaal de laatste tijd want die huid gaat echt drastisch achteruit. Al die jaren op Ibiza zonder enige bescherming hebben mijn huid niet veel goed gedaan. Maar als je jong bent, kun je nog wel eens wat eigenwijzer zijn, en denken dat je altijd zo blijft. NOT! Ik heb ook veel last van haaruitval (ouderdom en PCOS). Ik gebruik nu natuurlijk wel goede creme en serums, maar botox staat wel op mijn verlanglijstje. Ook na de 6 weken met Pure Gold Collagen.

Dit betekent niet dat het niet werkt. Integendeel! Het werkt dus wel. Je moet geen wonderen verwachten. Maar mijn haar valt echt iets minder uit en is toch wel wat steviger aan de uitgroei. Mijn nagels zien en voelen sterker aan. En last but not least, de huid ziet er beter uit. Hij voelt iets strakker aan, en ziet er wat frisser uit. Ook de diepe groeven na het slapen verdwijnen een stuk sneller dan normaal.

Ik heb mijn moeder en een goede vriendin beide een kuur van 10 dagen gegeven. Ook zij zagen en voelden verschil in huid en nagels na 10 dagen al. Ik ben dus niet de enige die erg blij was met dit drankje."

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Gold Collagen Pure® Pure Gold Collagen® - PinkPress