Pers

Help je huid een handje

Gold-collagen

''Je huid is een van je belangrijkste organen, het beschermt je, regelt je temperatuur en houdt vocht vast. Maar liefst 16% van je gewicht bestaat uit huid, waarbij het eiwit collageen een belangrijke rol speelt in de structuur van de cellen, weefsels en organen. Helaas verlies je vanaf je 25e levensjaar ongeveer 1,5% collageen per jaar. En dat zie je terug in je huid: minder hydratatie en een doffige teint maken dat je er ouder uitziet dan je werkelijk bent. Je huid veroudert ook door gebrek aan bepaalde voedingsstoffen, door roken en/of drinken van alcohol en luchtvervuiling.

Helaas kun je niet aan alle schadelijke stoffen ontkomen, maar je kunt wel goed voor jezelf zorgen. Door het eten van de juiste voedingsmiddelen, door regelmatig te bewegen en eventueel het gebruik van supplementen die je huid stimuleren om er jonger en gezonder uit te zien. Een daarvan is Pure Gold Collagen van het Britse bedrijf Minerva Research Labs.

Het is een drankje, dat onder meer bioactieve collageenpeptiden, hyaluronzuur, biotine, vitamines E, C en B6, koper en zink bevat, dat volgens dermatologen en artsen heel belangrijk is voor je huid. Het bedrijf doet al jarenlang onderzoek in samenwerking met Europese wetenschappers naar de werking van dit vloeibare voedingssupplement, met goede resultaten. Wij gaan het in ieder geval proberen [...].''

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Pure Gold Collagen® - Cook Love Share