Pers

GOLD COLLAGEN HYDROGEL MASK VOOR DE OUDERE HUID (MET COOLE WINACTIE!)

Gold-collagen

Tja op mijn leeftijd moet je er echt aan geloven, die rimpels trekken niet meer weg in de loop van de ochtend, ze zitten er gewoon tot de volgende dag, en dan weer opnieuw. Ik gebruik dus wat vaker een masker als de Gold Collagen hydrogel mask. Of neem een collageen drankje.

Gold Collagen hydrogel mask voor de oudere huid (Met coole winactie!)

GOLD COLLAGEN

Een tijdje terug heb ik een aantal weken de Pure Gold Collagen Liquid geprobeerd, waarvan de resultaten heel erg fijn waren. Mijn huid en haar zijn er echt op vooruit gegaan. Ik wilde dus ook de Gold Collagen Hydrogel Mask proberen, want ik ga natuurlijk voor het dubbele effect.

Het masker is echt een masker in de letterlijke zin van het woord. Je plakt het op je gezicht en haalt er een laagje vanaf. Het zit dan echt als gegoten op je huid, en pakt zo echt je hele gezicht mooi aan. Het trekt ook heerlijk snel in. Het masker bevat zoetwater parel extract, hyaluronic zuur, rode algen en tea tree, met glycerine om het vocht vast te houden.

Ik kan alleen maar zeggen dat mijn huid er zacht en fris uitgeslapen uit zag. Perfect voor je naar een feestje gaat bijvoorbeeld en een snelle oppepper nodig hebt!

IMG 9260 - Gold Collagen hydrogel mask voor de oudere huid (Met coole winactie!)

WAT IS COLLAGEEN?

Collageen is een natuurlijk bestanddeel van de huid. Het geeft de huid steun, energie en weerstand, en zorgt ook voor een stralende teint. Daarnaast is collageen belangrijk om gewrichten en spieren elastisch, sterk en gezond te houden.

Ons lichaam maakt voortdurend nieuw collageen aan. Dat gebeurt in de diepste lagen van de huid (door speciale cellen: ‘fibroblasten’) en in de chondrocyten van de gewrichten. Toch daalt de collageen aanmaak naarmate we ouder worden. Daardoor ontstaat mogelijk pijn in gewrichten en is huidveroudering zichtbaar: fijne lijntjes, rimpels en een minder stevige huid.(bron http://www.gold-collagen.com/intl/nl/)[...].''

Klik hier om het volledige artikel te lezen.