• Pure Awards Section Astir
  “Een product dat echt werkt! Na een week gebruik wil je niet meer zonder. ‘s Morgens na het opstaan kijk je al uit naar dit flesje met de belofte dat het je huid van binnenuit verzorgt.” - BEAUTYPERS
 • Pure Awards Section Astir
  “Beauty van binnenuit. Vloeibaar supplement met collageen, vitaminen en mineralen gericht op schoonheid. Een echte booster!” - BEAUTYPERS
 • Pure Awards Section Astir
  “Al na de eerste kuurweek zie en voel je je huid zachter en steviger worden.” - BEAUTYPERS

GOLD COLLAGEN® PURE

Een unieke mix van ingrediënten in een klein flesje...

 • Zichtbaar jongere huid
 • Minder rimpels en fijne lijntjes
 • Betere huidelasticiteit en -hydratatie
 • Gezond haar en gezonde nagels

GOLD COLLAGEN® PURE laat u stralen en vermindert het verouderingsproces daar waar het start: diep in de huid.

Meer weten

Wat is collageen?

Collageen is een natuurlijk bestanddeel van de huid. Het geeft de huid steun, energie en weerstand, en zorgt ook voor een stralende teint. Daarnaast is collageen belangrijk om gewrichten en spieren elastisch, sterk en gezond te houden.

Ons lichaam maakt voortdurend nieuw collageen aan. Dat gebeurt in de diepste lagen van de huid (door speciale cellen: ‘fibroblasten’) en in de chondrocyten van de gewrichten. Toch daalt de collageen aanmaak naarmate we ouder worden. Daardoor ontstaat mogelijk pijn in gewrichten en is huidveroudering zichtbaar: fijne lijntjes, rimpels en een minder stevige huid.


Hoe werken onze collageen drankjes?

GOLD COLLAGEN® PURE is een vloeibaar beauty voedingssupplement. Het is een nieuwe generatie huidverzorging die een unieke mix bevat van actieve ingrediënten zoals gehydrolyseerd collageen en hyaluronzuur (beide gekend voor hun anti-ageing werking). De geavanceerde GOLD COLLAGEN® formule is speciaal ontwikkeld om een gezonde huid, haar en nagels te bevorderen. Dat kan door de natuurlijke collageen aanmaak te stimuleren, en de huidhydratatie en -elasticiteit te verhogen.

Onze supplementen kunnen meteen uit het flesje gedronken worden en hebben een aangename smaak. Bovendien zijn ze eenvoudiger in te nemen dan tabletten of poeder met collageen en kunnen ze tot 20 keer beter geabsorbeerd worden in ons lichaam. Het hoofdingrediënt, gehydrolyseerd collageen, blijft intact tijdens de spijsvertering en wordt opgenomen in de dunne darm. Via de bloedbaan bereikt het de fibroblasten en chondrocyten (in de diepste huidlagen en spieren), waarna zij gestimuleerd worden om meer collageen, elastine en waterhoudend hyaluronzuur te maken. Die zijn essentieel voor een gezonde huid en soepele spieren. Lees meer over de GOLD COLLAGEN® supplementen en de wetenschap achter een verouderde huid.

Het effect van onze producten is aangetoond in meerdere klinische studies. Lees de resultaten in onze peer-reviewed wetenschappelijke publicaties.


Ontvang onze nieuwsbrief!

Volg onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en alle beauty- en gezondheidstips van onze experten.

Nieuwsbrief

Het geheim voor een gezonde huid in een krachtig drankje